Kladkaka

100g Smör 2 1/2 dl strösocker 2st ägg 1 1/2 dl vetemjöl 3msk kakao 1tsk vaniljsocker GÖR SÅ HÄR: Sätt ugnen på 175* grader. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och brödad form med löstagbar kant, ca 24cm i diameter. Grädda mitt i Ugnen ca 19-20min. Kakan blir låg med ganska hård yta och kladdig i mitten. Låt kakan svalna. Pudra över florsocker och servera gärna med grädde eller glass! // Jenny ❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0